Filmer

Prosjektet FRiDA utvikler en samling idé- og inspirasjonsfilmer for ungdommer som er alene hjemme og savner en aktivitet. Filmene presenterer aktiviteter og teknologier som ble prøvd ut, analysert eller diskutert i prosjektene – pluss litt til. Disse er:Fritek.no eller denne filmsiden (eller hvilken som helst side) kan vises som en snarvei på et nettbrett eller på en smarttelefon slik at adgangssymbolet vises som ikonet til en vanlig app. En typisk framgangsmåte er som følger (her vist på en Android-basert Sony-telefon):

Gå til nettstedet www.fritek.no og velg meny (i bildet under med symbol ☰). Finn fram menypunktet ‘Filmer’ og velg det. På siden ‘Filmer’ velg mobiltelefonens eller nettbrettets funksjon for å lage en snarvei (i bildet under med symbol ⋮) og der ‘Legg til på startsiden’.

Bekreft handlingen. Snarveien blir opprettet og den vises på telefonen eller nettbrettet. Snarveien i bildene her vises med bokstav F mot grå bakgrunn. Symbolet kan bli oppdatert og vil da vises forskjellig fra dette.